NT-Dry

70 g

199,00 kr.

NT-Dry er et nyt produkt til bekæmpelsen af sur stråle. Det tager udgangspunkt i at sur stråle for det     meste opstår på grund af et fugtigt og bakteriefyldt miljø, så deres løsning var at lave et produkt som     forsøger at udtørre området hvor bakterierne lever kombineret med naturlige antiseptiske midler.
 Der er to str af NT-Dry, 70 gr eller 156gr.

Her er 3 punkter på hvordan NT-Dry vil forbedre din hests hove.
1. Angriber aktiv sur stråle indenfor 4-7 dage
2. NT  er et non-caustic pulver der ikke ætser levende væv. fortsæt med at bruge det regelmæssigt for  at hjælpe med at hele dybe områder i strålen, ( hvor sur stråle normalt trives og udvikler sig mest.)
3. Når den dybe infektion har lukket sig skal man blive ved med at behandle en gang ugentligt for at       forhindre at det vender tilbage.

No Thrush er den første tørre løsning til behandling af Sur Stråle. Det er et sikkert og helt naturligt         produkt som påføres med en flaske med en tyd munding som gør det let at få produktet ind selv de      sværeste steder. Ingredienserne er bleve knust ind til et utrolig fint pulver som sætter sig fast lidt lige     som mel på ens hænder når man bager. NT-Dry finder de fugtige områder dybt inde i strålen og            bekæmper dem. Den naturlige formular bekæmper den sure stråle uden at ødelægge det sunde             levende væv som mange andre kemiske sur stråle produkter gør.
NT-Dry består af en blanding af flere lerarter og silikater, salte af kobber, jern, og oregano pulver samt   kisilgur.
Størrelse
70 g 156 g
1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 70 g.