Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.soefaelde-hobbyfoder.dk
www.soefaelde-hobbyfoder.dk ejes af Søfælde Hobbyfoder og Hovtrim, CVR-nr. 40264272, adresse Grøftebjergvej 4, Krarup, 5750 Ringe, tlf. 25705071, e-mailadresse lenefoged1@hotmail.com.


Betaling og levering

Vi modtager betaling med Maestro, Mastercard kreditkort, Mastercard debetkort, Mobilepay, Visa, Visa debet og bankoverførsel.

Beløbet trækkes først, når varen afsendes.

Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når varen afsendes.

Priserne er angivet i Danske kroner. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet.

Vi bestræber os på at levere din ordre senest 5 dage efter dit køb. 


Vi leverer varerne GLS op til 15 kg
Vi leverer i på Fyn

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 14 

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan fx sende en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder til Søfælde Hobbyfoder, Grøftebjergvej 4, Krarup, 5750 Ringe, tlf 25705071

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til Søfælde Hobbyfoder,           

Grøftebjergvej 4, Krarup, 5750 Ringe uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. 

Du skal selv betale for returnering af varen.


Afprøvning af varen og emballage

I henhold til Forbrugeraftaleloven ydes der 14 dages fortrydelsesret på varer købt via www.Søfælde-Hobbyfoder.dk. Fortrydelsesretten løber fra modtagelsesdagen af varerne.

Foder og tilskudsprodukter kategoriseres som fødevarer og produkterne, der af hygiejniske årsager er forseglet, plomberet eller pakket i lukket emballage, kan af hygiejne– og sikkerhedsmæssige årsager ikke tages retur. Der er derfor ikke fortrydelsesret på disse. Vi henviser til den gældende lovgivning om hygiejne og fødevaresikkerhed.

Varen skal returneres fragtfrit og uden omkostninger for Søfælde Hobbyfoder. Portoomkostninger pålagt ordren ved købet, refunderes ikke. 

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen indenfor få dage, til det betalingskort der blev brugt ved købet. 

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.
Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. 

Reklamation - Hvis der er noget galt med varen 

Hvis du vil klage over dit køb, skal sende en mail til Søfælde Hobbyfoder på Lenefoged1@hotmail.com eller kontakt mig pr telefon 25705071

Skulle der opstå en tvist mellem dig som forbruger og Søfælde Hobbyfoder som ikke kan løses, anbefaler vi dig, at starte en klagesag via Forbrugerrådet.