Nordic Inulin Mix

500g

132,50 kr.

Har en positiv effekt på hele hestens mave- tarmsystem, og virker samtidig blodsukkerstabiliserende.

1
+
Tilføj til kurv

Nordic Inulin Mix er et 100% naturligt og stærkt præbiotisk tilskud, som har en positiv effekt på hele hestens mave- tarmsystem. Samtidig regulerer og stabiliserer det hestens stofskifte hormoner. 

Nordic Inulin Mix er baseret på noget af det sundeste fra naturen, nemlig rødder og grøn the. De udvalgte rødder har et meget højt inulin indhold, og i kombination med grøn the som er meget høj på antioxidanter, har man et koncentreret tilskud, til hesten som skal tabe sig eller hesten som har svagt immunforsvar.

Anvendelse:
- Til heste som skal tabe sig
- Til heste med stofskifteproblemer
- Til heste med svagt immunforsvar
- Til heste med mave- tarmproblemer
- Ved foderskifte

Når bakterierne i stortarmen nedbryder inulinen, fodres samtidig de celler som tarmvæggen består af, så optagelsen og omsætningen af næringsstoffer optimeres. Da 70% af hestens immunceller findes som en del af tarmvæggens struktur, er inulin også et godt tilskud til heste med dårligt immunforsvar.

Inulin sættes oftest i forbindelse med vægttab (optimeret omsætning af fedtdepoter) og forebygger oplagring af fedt i leveren. Yderligere ses en tildeling af inulin effektivt til stabilisering og regulering af de stofskifte hormoner, der er med til at omsætte de næringsstoffer der indtages. 

Inulin binder væske, og øger tarmindholdets volumen. Denne øgede volumen, er med til at stimulere fordøjelseshormonernes udskillelse, hvoraf både sult- mæthedscenteret i hjernen normaliseres. 

Sammensætning:

  • Cikorierod
  • Mælkebøtterod
  • Jordskok
  • Grøn the 

Cikorie indeholder en stor andel inulin samt b-vitaminer, der begge har en præbiotisk effekt. Yderligere indeholder cikorie aktive stoffer der er appetitstimulerende (regulerer sulthedsmæthedscenteret) og stabiliserer blodsukkerniveauet i en lang periode efter indtag.

Mælkebøtterod indeholder, udover inulin, en stor andel kalium, der er med til at regulere væskebalance i den sidste del af tarmen især. Mælkebøtterod indeholder aktive stoffer der nedsætter oppustethed og stimulerer tarmbevægelserne. Yderligere virker et indtag af roden vanddrivende, og har en positiv effekt på tarmvæggens slimhinder, hvor en evt. irritation kan nedsættes.

Jordskok indeholder ligeledes en stor andel inulin samt C- og K-vitaminer. Jordskokker stimulerer fermenteringen af fibrene, og nedsætter betingelserne for uhensigtsmæssige bakterier i stortarmen.

Grøn the er et boost af antioxidanter, der fremmer nedbrydningen af fedtdepoter, især over nakke, skulder samt halerod, som følge af en øget forbrænding. Den store andel af antioxidanter vil desuden bidrage til mindskelse af de affaldsstoffer der opstår som følge af nedbrydningen af fedtdepoter.

Nordic Horse foderanvisning:
10 gram pr 100 kg hest dagligt, sammen med andet foder.

OBS! Bør ikke tildeles til heste med belastet lever. Bør ikke anvendes til drægtige hopper.

Indholdsstoffer:
Råprotein 9,2 %
Råfibre 6,6 %
Råaske 4,8 %
Råfedt 1,2 %

Bemærk venligst: Da Nordic Horse produkterne er 100% naturlige og uden tilsætningsstoffer, er det vigtigt at de opbevares tørt, køligt og ikke i direkte sollys.

Da dette er et 100% rent naturprodukt, kan de analytiske bestanddele variere fra gang til gang.