Heavymats

175,00 kr.

Hurtig og let etablering - mudderet skal ikke fjernes først. Kan lægges af én person. Den ideelle muddermåtte der  også kan bruges til ridebaner, paddocs, walkere og longeringsbaner.


1
+
Tilføj til kurv

Kan anvendes til mange formål


Kun fantasien sætter grænser for, hvor Heavymats kan anvendes -  i led, ved foderpladser, på gangarealer og alle andre steder hvor jorden bliver blød og mudret. Heavymats kan også benyttes i paddocs, på sygefolden, som fundament til ridebane (både på betongulv og udendørs) og i walkere.


De kraftige TDJ Heavymat vil fungere som "snesko".  Trykket fordeles og jorden æltes ikke. Dine heste får et    meget sundere miljø, at færdes i.

Der er små huller i TDJ Heavymat, som sikrer at der ikke står vand på dem. Hullerne er fordelt således, at          jorden ikke bliver mudret under TDJ Heavymat. Den faste jord er med til, at bære TDJ Heavymat.

Etablering

  1. Afvand området - så der ikke står vand.
  2. Plan området - så det er så jævnt som muligt.
  3. Lav et fald (2-3%) således vandet fremover kan trække væk.
  4. Har man mulighed for det, vil det ofte være en fordel, at påføre ca 5 cm sand - afhængig af jordbunden.
  5. Armeringsfliserne lægges nu i forbandt, dvs. at de skal lægges forskudt for hinanden.
  6. Påfør 3-5 cm sand oven på fliserne.
  7. Ved ekstreme forhold med meget stor stigning i terrænet, kan de yderste evt. fastholdes med pløkker             (jernspyd). Minimum 20 cm - afhængigt af jordtypen. Det er meget sjældent nødvendigt. 

Kan genbruges og flyttes

TDJ Heavymat er så kraftige, at de altid kan flyttes og genbruges.