Støvbad Karrebæk

130,00 kr.

Beskrivelse

Støvbadning er en vigtig naturlig adfærd som alle høns bør have adgang til. Dertil kommer at støvbadning måske er det bedste værn mod utøj og sygdomme deraf. Dette støvbad er godkendt til økologer.

1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 15 kg.

NettoFoder.dk anbefaler et støvbad der er bakteriefrit og udtørrende så som støvbad Karrebæk . Høns vil naturligt begynde at støvbade i Støvbad Karrebæk hvis det er tilgængeligt i en passende beholder.

Støvbad Karrebæk er med antibakteriel pulver og er derfor er et findelt hygiejne støvbad til brug hvor der stilles ekstra krav til renlighed og udtørring. Støvbad Karrebæk er unik i sin sugeevne og virker aktivt mod fugt, lugt, bakterier og svampesporer.

Produktet er findelt, fugt-absorberende og mindsker lugtgener ved at binde bl.a. ammoniak.  Støvbaddet tørres ud, men ætser ikke og luften i  hønsehuset tørres også ud, hvilket mindsker dermed risikoen for luftsmitte.

Støvbad Karrebæk er et blandingsprodukt der indeholder kalk, kartofelmel, fintsnittet certificeret hvedehalm, lermineraler, sunde olier og antibakterielt pulver, der tilsammen har en positiv effekt på uønskede bakterier, vira og toksiner i staldmiljøet.

Støvbad Karrebæk har en unik blødhed, der skaber et godt nærmiljø i alle stalde.